Intensiv træning med fokus på din udvikling

Træd ud af mængden med os

OPTI Rebound Træning

Rebound træning er positions specifik træning med fokus på teknik, orientering, præcision, reaktionstid og beslutningstagen. Træningen er for alle niveauer, og kan tilpasses dine ønsker og fokusområder. 

Ved Rebound træning opnår du mellem 800 – 1200 aktioner pr time, hvortil du ved en normal træning typisk har mellem 150 – 200 aktioner.  

Alle øvelser er special udviklede med tanke på at træne positionsspecifikke færdigheder. Desuden giver Rebound Ignite systemet mulighed for at skabe passende progression i øvelserne. 

Rebound træning. Fodboldtræning.

Følg din udvikling?

Udover sparring og evaluering af træningen, kan du ved OPTI Rebound træning følge med i din udvikling på din telefon. Her vil du kunne din udvikling i relation til hvor hurtigt og effektivt du rammer rebounderne. Du kan se dette ved at downloade og oprette dig på Goal Station Appen (Se mere ved tilmelding til træning).

Spansk inspireret camp

Spansk inspireret camp med træning af UEFA pro licens træner.

På denne camp fokusere vi på at have små hold, og stort fokus på at implementere goal station/Rebound træning. 

Kontakt os hvis du ønsker at deltage på vores Camps, eller hvis din klub ønsker at afholde OPTI Camp. 

Inspirationstræning

Vi kommer ud til jeres klub med undervisning og demonstration af positionsspecifikke øvelser til Reboundere og Goal station. 

Hertil går vi i dybden med anvendelse af Goal station appen og GS Ignite system til Reboundere. 

Hvis i har andre ønsker angående Goal staion og Rebound træning er vi fleksible med at finde den løsning som passer til jer. 

Kontakts os hvis i ønsker at blive godt på til at løfte jeres træning et nyt niveau.